fbpx

foto | Moldova, prin ochii lui Ilya Varlamov. Aeroportul Chișinău, vinăriile și chiar Piața Centrală, prezentate de vloggerul rus într-o serie de imagini

„Paradisul hedonismului” – așa este descrisă Moldova de către Ilya Varlamov, celebrul vlogger care ne-a vizitat de curând țara și s-a arătat profund impresionat de multe locuri de aici, îndeosebi de Aeroportul Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce ne-a bucurat cu un video amplu, turistul a publicat și o serie de imagini în care apar zone din Moldova, pe care le-a vizitat și pe care le-a îndrăgit.

„Șansa de a veni în Moldova apare mai rar. Dar – păcat, căci această țară este paradisul hedonist, de parcă a fost creată pentru a mânca delicios, a bea vin fin și pentru a repeta acest ciclu la nesfârșit. Moldova este des subestimată. Da, aceasta nu este cea mai bogată țară, dar, știți, acest lucru nu se simte deloc.

În orice caz, prima mea impresie la sosirea pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost complet diferită. Aruncați o privire la cât de frumos și modern este totul. Cu siguranță unul dintre cele mai confortabile aeroporturi din CSI”, a mai precizat Varlamov pe blogul său.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina lui Ilya Varlamov.

Articole asemănătoare

Back to top button