fbpx

video | Vloggerul rus, Ilya Varlamov, impresionat de vinăriile Moldovei și Aeroportul din Chișinău: Înainte era „un coșmar sovietic”

Un nou turist s-a lăsat „ademenit” de locurile frumoase ale țării noastre. Celebrul vlogger din Rusia, Ilya Varlamov, s-a arătat impresionat cel mai mult de vinării și de Aeroportul Internațional Chișinău, care – spune el – a fost înainte „un coșmar sovietic”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un filmuleț de o oră, călătorul a încercat să prezinte cât mai multe detalii ce l-au surprins plăcut. Aeroportul i s-a părut mai modern și l-a numit chiar „cel mai confortabil din spațiul CSI”, apreciind – astfel – proiectele realizate de proprietarii aerogării din Chișinău.

„Nu trebuie să vie frică să călătoriți tranzit prin Chișinău, deoarece vă veți petrece timpul foarte frumos și plăcut aici, în zonele de odihnă și restaurante. De regulă, reconstrucțiile unor asemenea obiective eșuează, dar nu este cazul Aeroportului din Chișinău, clădirea veche a fost transformată în ceva frumos”, a explicat el, menționând că realizările frumoase ar fi avut loc de când aeroportul a fost concesionat.

De altfel, vloggerul și-a arătat admirația și pentru principalele zone ale aerogării – zonele de așteptare, restaurantele și magazinele pentru călători. Desigur, a luat la ochi și stilul modern de aici, posibilitatea de a servi bucatele noastre tradiționale și de a procura vinurile celebre ale țării.

„Aici vedeți un perete fantastic, verde, un loc potrivit pentru selfie-uri. Sunt magazine cu vinuri și produse din Moldova pe care le poți lua la drum. Nimic nu este de prisos. Totul este bine gândit și compact. Toate serviciile sunt la îndemână”, mai zice el.

Menționăm că Ilya Varlamov este un tânăr din Rusia, în vârstă de 35 de ani, cunoscut pentru activitarea sa de vlogger. Acesta are peste un milion de abonați pe canalului său de YouTube.

Amintim că, în urmă cu puțin timp, designul conceput pentru Business Lounge-ul Aeroportului a luat premiul mare – „Big See Tourism Award” – la festivalul Creative Tourism din Slovenia. De asemenea, premiile caștigate în ultimii ani, dar și mențiunile la cele mai prestigioase concursuri din domeniul aviației mondiale și turismului, plasează aeroportul din Chișinău în topul celor mai competitive din regiune.

Vezi și: video | Un alt vlogger călător a luat „la ochi” Chișinăul: Probabil guvernarea fură mulți bani

Articole asemănătoare

Back to top button