fbpx

foto | Mai mulți locuitori din suburbiile Chișinăului au aderat la Partidul ȘOR. Formațiunea intenționează să deschidă peste 100 de magazine sociale

Peste 200 de persoane din suburbiile Chișinăului au aderat la formațiunea condusă de Ilan Șor în cadrul deschiderii organizației locale din orășelul Cricova. Carnetele de membru le-au fost înmânate de liderul partidului, Ilan Șor, care a declarat că membrii de partid sunt cea mai importantă verigă a partidului pe care se pune preț.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat de presă, președintele formațiunii, Ilan Șor, le-a dorit noilor membri perseverență în activitatea pe care o vor desfășura și dorință în realizarea obiectivelor înaintate de Partidul ”ȘOR”.

În discursul său, Șor a felicitat noiii membri și i-a asigurat că nicio persoană care face parte din Partidul ”ȘOR” nu va regreta niciodată că face parte din formațiunea politică. Mai mult, Ilan Șor a menționat că Partidul ”ȘOR” este unicul care se gândește la oameni și face tot posibilul pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale oamenilor din Moldova.

În acest sens, Ilan Șor a precizat că în prezent, partidul implementează un șit de proiecte sociale, menite să vină în susținerea cetățenilor și să le facă viața mai ușoară.

Unul dintre proiecte este și deschiderea a peste 100 de magazine sociale, unde persoanele cu u venit modest pot procura produse alimentare și d eprima necesitate la preț redus cu peste 25% față de alte unități comerciale.

La solicitarea cetățenilor, ieri un magazin social a fost deschis și în orășelul Cricova. De acum încolo, beneficiarii de carduri sociale vor putea face economii.

În prezent, Partidul Politic ”ȘOR” numără peste 1600 de organizații locale. La fel, pe tot teritoriul țării sunt deschise organizații teritoriale. Partidul ”ȘOR” este unul dintre cele mai tinere formațiuni de pe arena politică din țară. Cu toate acestea, grație proiectelor sociale și de infrastructură de pe întreg teritoriul țării, partidul numără în prezent în jur de 60 de mii de membri.

Articole asemănătoare

Back to top button