fbpx

foto | Mai au două zile la dispoziție. O cafenea din capitală caută doi tineri care au mâncat de 907 de lei, dar „au uitat” să achite nota

O cafenea din capitală a publicat pe Facebook un anunț mai puțin obișnuit. Administrația localului este în căutarea a doi tineri, care acum două zile au vizitat cafeneaua, comandând bucate de 907 lei, pe care „ar fi uitat” să le achite.

Astfel, tinerii sunt așteptați până pe 28 martie, ora 15:00, pentru a plăti consumația. În caz contrar, reprezentanții localului vor apela la poliție. În aceeași postare se menționează că aceștia dispun de o înregistrare video, cu care oamenii legii ar putea ușor să-i găsească, dacă aceștia nu vor veni benevol să întoarcă datoria.

„Lucrăm foarte mult și ne așteptăm ca munca noastră să fie evaluată și respectată. Nu dorim să transmitem acest videoclip la poliție, așa că am decis să oferim tinerilor încă o șansă. Sperăm că vor veni și vor plăti datoria. La rândul nostru, promitem să nu plasăm videoul undeva și să nu-l dăm cuiva.

De asemenea, tinerii vor beneficia și de o cafea gustoasă din partea casei. În echipa noastră există o astfel de regulă: nu contează modul în care am făcut o greșeală, contează cum am rezolvat-o”, se arată în mesajul postării.

Articole asemănătoare

Back to top button