fbpx

foto | Locul în care s-a prăbușit avionul din Rusia. Nouă cadavre au fost recuperate

O echipă de căutare a recuperat miercuri, nouă cadavre ale pasagerilor din avionul ce s-a prăbușit marți, 6 iulie, în regiunea Kamtceatka, Federația Rusă. Avionul a dispărut de pe radare, mai apoi să fie confirmat faptul că s-a prabușit. Niciunul dintre cei 28 de pasageri nu au rămas în viață, informează Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Resturi ale avionului Antonov An-28 au fost identificate în peninsula Kamceatka din Extremul Orient rus, lângă Palana. O altă jumătate a aeronavei s-ar afla în mare.

Astfel, peste 50 de persoane își continuă căutările pe coasta Mării Ohoţk, spun oficialii, însă ceața, vânturile puternice, valurile și terenul accidentat complică operațiunea.

Între cele 28 de persoane aflate la bord erau șase membri ai echipajului și 22 de pasageri, inclusiv doi minori.

Ministerul de urgență a declarat că intenționează să trimită în zonă scafandri și un elicopter. Guvernatorul Vladimir Solodov a declarat miercuri o perioadă de doliu de trei zile.

Avionul ar fi trebuit să aterizeze la ora locală 15.50, dar s-a pierdut contactul cu acesta cu 9 km înainte de destinaţie.

Aeronava făcea legătura între Petropavlovsk-Kamceaţki şi Palana, în peninsula Kamceatka, atunci când a încetat să emită semnale de recunoaştere.

Avionul An-28 era operat de o companie locală din Kamceatka, imensa peninsulă foarte slab populată din Extremul Orient rus.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button