fbpx

foto | Lacrimi și durere nesfârșită. Băiatul de 12 ani, decedat în accidentul de la Bozieni, condus astăzi pe ultimul drum

Astăzi, corpul neînsuflețit al minorului, a cărui viață a fost curmată în urma unui tragic accident de la Bozieni, a fost condus pe ultimul său drum. 

Rudele băiatului povestesc cu durere că acesta nu merita o astfel de soartă și că era un copil atent și foarte curios. În timp ce mama copilului încă se află în comă la spital, apropiații minorului și-au luat astăzi adio de la el.

Reamintim că un grav accident a avut loc pe data de 6 ianuarie, în jurul orei 12:00, la intrarea în satul Bozieni din raionul Hânceşti, în care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău. În urma accidentului, un minor de 12 ani și-a pierdut viața, iar mama sa se află în stare gravă pe patul de spital.

Oamenii dragi ai micuțului, care l-au petrecut pe ultimul drum, suferă și povestesc cu lacrimi în ochi despre cum era acesta înainte ca să se întâmple teribilul accident.

Foto: Ion Bargan via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button