fbpx

foto | La Tirex Petrol poți câștiga acum o Toyota C-HR sau alte premii de valoare! Iată condițiile

Reţeaua de staţii peco Tirex Petrol anunţă despre lansarea unei promoţii incendiare în Moldova! Poți câștiga acum o Toyota C-HR sau alte premii de valoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alimentează-ți autovehiculul la Tirex Petrol cu motorină sau benzină în valoare de 400 de lei sau în valoare de 300 de lei GPL, achită în numerar sau cu cardul bancar și poți deveni câștigătorul unei mașini marca „Toyota C-HR”, a trei premii mari, 3100 de premii mici sau 100 de certificate de combustibil.

Perioada promoțională este valabilă până pe 22 septembrie 2020, iar pe 23 septembrie curent, prin tragere la sorți, vor fi desemnați câștigătorii tombolei.

Cu Tirex Petrol, premiile generoase sunt la un pas distanță de tine!

Regulamentul și detaliile tombolei pot fi găsite pe acest link. Mult noroc!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button