fbpx

foto | La Cahul a fost deschis cel de-al 132-lea magazin social. Șor: „Mă mândresc cu acest proiect”

Un nou magazin social staționar din cadrul rețelei Merișor a fost deschis, astăzi, 30 iulie, la Cahul. Aceasta este a doua unitate comercială de acest gen, inaugurată în localitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel de-al doilea magazin Merișor a fost deschis ca urmare a mai multor solicitări din partea cetățenilor din Cahul.

„După multiple solicitări din partea oamenilor, noi deschidem al doilea magazin social la Cahul. Astfel, mai mulți oameni vor avea posibilitatea să cumpere produse la prețuri accesibile. Mă mândresc cu acest proiect, pentru că le dă posibilitatea oamenilor cu adevărat să economisească”, a spus Ilan Șor într-un mesaj adresat cu ocazia inaugurării magazinului social de la Cahul.

Vicepreședintele Partidului ȘOR, Vitalie Balinschi, a menționat că formațiunea va realiza mai multe proiecte în beneficiul oamenilor.

„Noul magazin social deschis la Cahul este un succes al vostru, al oamenilor de aici, deoarece ați optat pentru politicieni care să muncească pentru ca dumneavoastră să aveți o viață mai bună. Echipa noastră nu se oprește aici. Noi vom realiza și alte proiecte sociale pentru cetățenii noștri”, a spus Balinschi.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR, Violeta Ivanov, a precizat că este extrem de important pentru pensionarii din țara noastră să poată avea de unde cumpăra produse mai ieftine, în situația în care pensiile nu acoperă nici pe departe necesitățile persoanelor în etate.

„Proiectul magazinelor sociale este unul dintre cele mai importante proiecte lansate de Ilan Șor. E un proiect foarte apreciat de populație. Pentru mulți aceste magazine sociale au fost ca o gură de aer mai ales pe timp de pandemie. Pentru noi este important să ajutăm cât mai mulți oameni”, a spus Violeta Ivanov, adresându-se locuitorilor din Cahul.

„În perioada pandemiei, produsele alimentare în rețeaua de magazine Merișor, care și așa au prețuri mai mici decât în alte unități comerciale, s-au ieftinit cu încă 20 la sută, la inițiativa lui Ilan Șor. Acest fapt le-a dat oamenilor speranța că sunt susținuți”, a punctat președinta organizației teritoriale Cahul a Partidului ȘOR, Antonina Belobrova.

Proiectul magazinelor sociale, lansat acum cinci ani de Ilan Șor, a ajuns să numere 132 de unități comerciale, unde categoriile sociale vulnerabile pot cumpăra produse de primă necesitate la prețuri accesibile. În prezent, numărul beneficiarilor acestor magazine se ridică la circa 400.000 – pensionari, veterani de război, familii numeroase și persoane cu venituri modeste.

La începutul acestei luni, rețeaua Merișor a deschis două magazine sociale în orașul Soroca și Strășeni, iar în iunie – la Nisporeni. Administratorii rețelei dau asigurări că numărul total al magazinelor sociale va crește în perioada apropiată până la aproape 200, astfel încât toți cetățenii țării să aibă acces la produse de primă necesitate la prețuri accesibile.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button