fbpx

foto | În ajun de Blajini, INP a „îndulcit” ziua copiilor unui internat. Micuții au vizitat Grădina Zoologică și au participat la un concurs de cavalerie

În ajun de Paștele Blajinilor, INP a decis să îndulcească ziua unor micuți, oferindu-le șansa să-și împlinească visul. Așadar, un grup de 21 de copii de la Școala Internat din orașul Leova a făcut o călătorie, împreună cu angajații de Patrulare, la Grădina Zoologică din Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O altă mare surpriză pentru micuți a fost vizitarea Plutonului de cavalerie al INP, unde, timp de câteva ore, au urmărit cu surprindere prezentările ecvestre, care au fost efectuate de ofițeri, cu ajutorul cailor de patrulare și cei de la Școala republicană specializată de hipism și pentatlon modern.

Îndulciți la propriu, cu zâmbetul larg pe față, trei dintre ei au participat la un concurs de cavalerie, sub susținerea aplauzelor. Pentru că au fost cei mai îndrăzneți, picii s-au ales cu câte un maiou și un chipiu de poliție, dar și cu o medalie de câștigător. De un chipiu de soare au avut parte și ceilalți micuți de la internat.

După ce au primit o doză mare de emoții, amintiri plăcute și daruri din partea INP, copiii au pornit spre Centrul pe care ei îl numesc „acasă”.

Articole asemănătoare

Back to top button