fbpx

foto | Iluminat stradal și stații de așteptare a transportului public – proiecte finalizate de echipa lui Ilan Șor în raioanele Orhei și Florești

Echipa lui Ilan Șor a finalizat proiectul iluminatului public stradal în comuna Puțintei, raionul Orhei. Satul Dâșcova a fost ultima localitate din componența comunei în care a fost adusă lumina pe străzi. La fel, echipa lui Ilan Șor a inaugurat două stații de așteptare a transportului public renovate în comuna Trifănești din raionul Florești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În satul Dâşcova au fost montate o rețea electrică cu lungimea de circa 6,5 kilometri și 90 de corpuri de iluminat LED. Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore. În total, în comuna Puțintei a fost montată o rețea electrică cu lungimea de peste 20 de km și peste 300 de corpuri de iluminat de tip LED.

Primarul comunei din partea echipei lui Ilan Șor, Elena Iațco, și-a exprimat satisfacția în legătură cu finalizarea proiectului.

„Oamenii și-au dorit mult ca străzile din localitățile comunei Puțintei să fie iluminate. Acest lucru a devenit posibil cu ajutorul personal al lui Ilan Șor și al echipei sale”, a menționat Elena Iațco la Dâșcova.

Președintele raionului, Dinu Țurcanu, a menționat că Orhei a mai făcut un pas spre titulatura de cel mai iluminat raion din republică.

„Știți cu toții că echipa lui Ilan Șor și-a propus ca în acest an să asigure cu iluminat public toate localitățile din raionul nostru. Vreau să remarc cu satisfacție că acest obiectiv este realizat pas cu pas, iar ceremonia de azi este o dovadă în acest sens”, a declarat Dinu Țurcanu.

Iar de Hramul localității comunei Trifănești, raionul Florești, echipa lui Ilan Șor a inaugurat după renovare două stații de așteptare a transportului public – una în centrul satului, iar alta la marginea lui.

Acum, oamenii din Trifănești vor putea aștepta transportul spre centrul raional în condiții bune. Cele două stații renovate sunt extrem de necesare mai ales că în fiecare dimineață copiii așteaptă aici autobuzul școlar.

Această prezentare necesită JavaScript.

Primarul comunei, Vitalie Boicu, membru al echipei lui Ilan Șor, spune că în sat vor urma și alte proiecte de infrastructură.

„Suntem recunoscători echipei lui Ilan Șor. Satul avea nevoie mai ales acum de cele două stații renovate. Sperăm că vom realiza și în continuare proiecte utile”, a spus primarul.

În luna septembrie, o stație de așteptare a transportului public a fost inaugurată de echipa lui Ilan Șor în comuna Logofteni din raionul Fălești.

În acest an, echipa lui Ilan Șor derulează mai multe proiecte de infrastructură – iluminare stradală în peste o sută de localități din țară, asigurarea localităților cu terenuri de joacă pentru copii și iluminarea trecerilor de pietoni.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button