fbpx

foto | Ilan Șor, prezent virtual la inaugurarea a două terenuri de joacă din Glodeni și Anenii Noi: Pas cu pas, construim în țara noastră adevărata Europă

În circa două săptămâni, au fost deschise patru terenuri în cadrul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat recent de liderul Partidului ȘOR. Ultimele două spații au fost inaugurate în localitatea Maximovca, raionul Anenii Noi, și în satul Dușmani, raionul Glodeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La evenimentul de inaugurare din cele două localități au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului ȘOR, zeci de copii și părinții acestora. Ilan Șor i-a felicitat pe locuitorii din ambele sate cu noua realizare.

„Pas cu pas, construim în țara noastră adevărata Europă. Eu și echipa mea am promis că fiecare sat cu primari din partea formațiunii noastre va avea în acest an iluminat stradal, terenuri de joacă. La anul vom renova drumurile, după care grădinițele și școlile. Avem un program de dezvoltare a satelor pentru următorii patru ani”, a spus Ilan Șor în cadrul discursurilor.

Deputata Reghina Apostolova a menționat că susținerea tinerelor familii și a copiilor este una dintre prioritățile formațiunii: „Proiectul cu terenurile de joacă este important pentru că le oferim copiilor condiții necesare de joacă și de dezvoltare”.

Parlamentarul Vadim Fotescu a susținut că inaugurarea a încă unui teren de joacă este o nouă realizare pentru echipă: „Ceea ce are mai de preț o țară sunt copiii. Atunci când îi vezi pe ei fericiți, înțelegi că munca ta nu a fost depusă în zadar. Vom continua să realizăm cât mai multe proiecte”.

La evenimentul din satul Dușmani, Glodeni, a fost prezentă și vicepreședinta fracțiunii Partidului ȘOR.

„Nu ne limităm doar la acest proiect. Am început cu Orhei și ați văzut cât de mult s-a schimbat în bine. Ne dorim foarte mult ca să mergem în toată țara cu proiecte frumoase”, a susținut Violeta Ivanov.

Pe 23 iulie a fost lansat proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate”. Primele două au fost inaugurate în comuna Cuhnești, raionul Glodeni, și la Constantinovca, raionul Edineț. PP ȘOR își propune să amenajeze terenuri de joacă în fiecare localitate cu primar din partea formațiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button