fbpx

foto | Ia-o de mână și… fă-o fericită! 11 locuri drăguțe din țară pentru a sărbători 8 martie cu femeia de lângă tine

Femeia este cea care ne poate colora zilele în culori mai frumoase. Fie mamă, iubită, soră sau prietenă, dacă ții la femeia din viața ta, cea care te face fericit/ă și te susține, atunci surprinde-o frumos în ziua dedicată ei.

În acest sens, ZUGO a selectat 11 locuri deosebite pentru a putea sărbători frumoasa zi de 8 martie cu femeia dragă de lângă tine.

Hipodrom. Școala de hipism

Dacă este pasionată de călărie, de animale și, de ce nu, lucruri extreme, Hipodrom poate fi locația perfectă pentru a petrece împreună Ziua Internațională a Femeii.

Cats Cafe

Este localul plin de gingășie și dragoste, exact ceea ce definește și Femeia. Deci, dacă este o îndrăgostită de pisici, nu rata de 8 martie să o servești cu o cafea la Cats Cafe.

Foto: Cats Cafe

Orheiul Vechi

Dacă este o pasionată de natură și istorie, Orheiul Vechi este o locație numai bună pentru a admira împreună frumusețea țării noastre.

Foto: About Eastern Europe

La Rollerdrome

Pentru femeile „mereu în mișcare” și care iubesc activitățile distractive, această idee poate fi una fabuloasă.

Foto simbol: The Chronicle

La karting

Adrenalina este printre cuvintele cheie ale ei? Atunci ce activitate mai bună, dacă nu karting?

Foto simbol: Teo Martín Motorsport

Parcul „Valea Morilor”

Puteți întâni împreună răsăritul sau petrece apusul acolo unde plimbările sunt la ordinea zilei, iar ciripitul păsărelilor creează cele mai romantice melodii.

Foto: Like A Local Guide

Cinema

Un film bun, fie romantic sau comedie, este perfect pentru multe dintre femei. Așa că ia-ți iubita sau prietena și petrece-ți ziua la cinema.

Foto simbol: Virgin Experience Days

O cină romantică pe acoperiș

Dacă ai oportunitatea de a crea un loc romantic pe un acoperiș ce surprinde orașul în toată splendoarea sa, atunci această idee îi va face ziua mai frumoasă femeii tale.

Foto simbol: m.yukle.mobi

O vizită la Turnul de apă;

Frumosul oraș îl puteți admira împreună și de la Turnul de Apă. Pentru femeile ce iubesc înălțimea și libertatea, aceasta va fi o locație cu totul deosebită. Nu uita să iei cu tine și florile, pentru a i le dărui la „metri de înălțime”.

Foto: casata.md

O vizită la Muzeu;

Femeia iubitoare de artă va fi fericită să vadă că-i cunoști pasiunea, de aceea, de ce să nu vă inspirați de la frumoasele lucrări din muzeele din țara noastră, cum ar fi: Muzeul Național de Artă al Moldovei sau Muzeul Național de Istorie.

Foto: sputnik.md

La o piesă de teatru

Tot arta o definește și o vizită la teatru. Un spectacol este numai bun de „uns” pe suflet într-o astfel de zi.

Foto simbol: tnobconstanta.ro

Articole asemănătoare

Back to top button