fbpx

foto | Grijă pentru sufletele fără stăpân. 140 de câini din Chișinău au fost sterilizați de către cinci medici veterinari români

Primăria Chişinău informează că, în perioada 7-10 martie, în capitală au fost sterilizați 140 de câini fără stăpân. Intervențiile au fost efectuate de către cinci medici veterinari români, aflați săptămâna trecută într-o misiune la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acțiunea s-a desfășurat la Centrul municipal de sterilizare a populației canine, iar animalele supuse intervențiilor au fost, ulterior, eliberate. Pe lângă acțiunile de sterilizare, experții români au desfășurat sesiuni de instruire pentru medicii veterinari din capitală, precum și din alte zone ale țării. În cadrul activităților au participat 15 voluntari și reprezentanți ai organizațiilor de profil.

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a menționat că acțiunile de acest gen vor continua, pentru a putea soluționa problemă câinilor fără stăpân.

O activitate similară este planificată pentru luna mai a anului curent, cu participarea a 11 specialiști din cadrul Organizației Mondiale a Veterinarilor.

Articole asemănătoare

Back to top button