fbpx

update, foto | Grav accident la Ocnița. Trei persoane au persoane au decedat, după ce o mașină s-a izbit de un copac

Un accident grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 9:00, pe traseul Briceni-Ocnița-Otaci. Tragedia a avut loc la intrarea în satul Ocnița din raionul Ocnița.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

update (ora 13:20) Din cauza multiplelor traume primite a decedat și a treia persoană care se afla în mașină, femeia de 58 de ani. Accidentul în care a decedat cuplul a lăsat orfane 2 fetițe de 4 și, respectiv, 8 ani.

Știrea inițială:

În urma impactului două persoane au decedat, iar cea de-a treia persoană a fost internată în stare gravă la Spitalul Raional.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen Passat deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, preliminar nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme.

Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna din raionul Ocnița și au fost descarcerate cu puțin timp în urmă. Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

 

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button