fbpx

foto | Gigi Hadid a răspuns speculațiilor precum că ar fi născut deja. „Ce repede trece timpul”

După ce tatăl lui Gigi Hadid a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în spațiul online au apărut zvonuri conform cărora modelul ar fi născut deja. Până acum, viitoarea mămică nu a venit cu o reacție, însă ieri aceasta și-a încântat urmăritorii cu fotografii în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gigi Hadid le-a împărtășit fanilor o serie de imagini pe care nu le-a mai făcut publice până acum, de când era însărcinată în 27 de săptămâni.

„De când eram în 27 de săptămâni. Ce repede trece timpul”, a scris Gigi pe Instagram, alături de fotografiile în care este îmbrăcată într-un crop top și pantaloni sport.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

from about 27 wks 🥺💙 time flew

Публикация от Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi Hadid și-a petrecut această perioadă minunată din viața ei alături de familie, în Pennsylvania. Ea a dezvăluit că este însărcinată în luna mai în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în emisiunea The Tonight Show With Jimmy Fallon, după ce mai multe surse afirmau că modelul și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți.

Este primul copil al cuplului Gigi Hadid și Zayn Malik. Relația lor a fost cu multe despărțiri și împăcări pe parcursul ultimilor ani, însă, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu.

Articole asemănătoare

Back to top button