fbpx

foto | Flashmob în semn de pace în scuarul Catedralei din Chișinău. Peste 150 de copii au lansat spre cer porumbei

Peste 150 de copii au lansat spre cer porumbei, în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău, în cadrul unui flashmob organizat de Partidul „Șor” cu ocazia zilei de 9 mai. 

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

După ce au lansat porumbeii spre cer, copiii s-au prins de mânuțe și au format un cerc mare care simbolizează globul pământesc, iar ulterior au cântat și au dansat, în compania animatorilor și a unor personaje din povești.

Pacea cea mai importantă valoare pe care trebuie să o păstrăm cu sfințenie, deoarece a fost obținută cu multă jertfă, în urmă cu 77 de ani, susțin organizatorii evenimentului. Mai mult, în opinia lor, cei mai importanți mesageri ai Păcii sunt copiii, care n-ar trebui să cunoască niciodată ororile războiului.

„Prin acest eveniment, ne-am propus să le transmitem tuturor că noi suntem pentru Pace, pe care trebuie să o păstrăm cu orice preț, să le aducem un omagiu tuturor eroilor care au murit pe câmpul de luptă, pentru libertatea noastră. Ne închinăm până la pământ în fața tuturor veteranilor, care au luptat ca acești copilași să aibă parte de un cer senin deasupra capului”, a declarat deputata fracțiunii Partidului „Șor”, Marina Tauber.

Foto: partidulsor.md

Foto: partidulsor.md
Foto: partidulsor.md
Foto: partidulsor.md
Foto: partidulsor.md

Articole asemănătoare

Back to top button