fbpx

foto | Fă-ți plinul de produse bio direct de la comercianții autohtoni! Piața EcoLocal își reia activitatea

Odată cu sosirea primăverii apar și primele produse ecologice de la fermierii și agricultorii autohtoni, care revin cu roadele muncii lor la piața EcoLocal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După câteva luni de pauză, proiectul a anunțat reluarea activității și au promis vizitatorilor peste 40 de tarabe cu o varietate mare de produse absolut ecologice și 100% autohtone. Potrivit organizatorilor, la această ediție s-au adunat mai mulți comercianți decât data trecută, respectiv, la dispoziția clienților vor fi puse și mai multe produse, iar în fiecare sâmbătă vizitatorii vor putea găsi și tarabe noi.

„Vom avea micro-verdețuri, unt de nuci și de semințe, plăcinte, sarmale la pachet, vin artizanal, etc. Vom avea mai mulți producători de fructe și legume proaspete cu o gamă mai largă de produse”, anunță responsabilii proiectului.

De asemenea, de data aceasta, clienții vor putea găsi la târg și trei tarabe cu cașcavaluri maturate, două cu pâine artizanală, dar și alte zeci mese cu fructe uscate și proaspete, pomușoare, miere și nuci. Începând cu 30 martie, piața EcoLocal se va organiza săptămânal, în zilele de sâmbătă, între orele 09:00 și 13:00, în sectorul Buiucani, pe bulevardul Ștefan cel Mare 202, în curtea centrului de afaceri Kentford.

Iată cum a fost la ediția trecută și cu ce bunătăți eco au venit producătorii locali.

Articole asemănătoare

Back to top button