fbpx

foto | „Edelweiss” a revenit la familia Rusu. După ce au primit în dar o casă, cele trei copile s-au ales cu noi cadouri, printre care o bibliotecă

Fundația „Edeleweiss” a revenit la familia Rusu, căreia în decembrie 2018 le-a dăruit o casă. De această dată, fundația a oferit în dar o bibliotecă cu 200 de volume, un aspirator, bucate pentru tradiționala masă de Paște și multe alte cadouri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Sunt şocată, pentru că eu nu am mai văzut atâtea cărţi. Doar la bibliotecă, dar nu mi-am imaginat că o să am acasă atâtea cărţi. Îmi place mult să citesc poveşti. Ele sunt mai interesante şi cu mai multe personaje”, a spus Ionela, una din cele trei fete ale familiei.

Andreea a primit în dar un aspirator, întrucât îi place să vadă totul ordonat şi curat în casă. Echipa Edelweiss le-a oferit micuţelor şi tatălui lor produse pentru masa de sărbătoare, de unde nu au lipsit cozonacii şi iepuraşii de ciocolată, spre bucuria Elenei, mezinei familiei, care a desfăcut imediat toate cadourile.

„Venind aici am împlinit promisiunea fondatorului Edelweiss: cea de a-i amenaja Ionelei o bibliotecă personală. Noi sperăm că le-am adus o rază de căldură şi de speranţă”, Lidia Cucoş, director executiv Edelweiss.

„La Gala Edelweiss din decembrie i-am promis Ionelei Rusu o bibliotecă generoasă, cu multe cărți, care să ȋncurajeze pasiunea pentru lectură, atât ei, cât și surorilor sale. A durat ceva timp să alegem cele mai potrivite 200 de titluri, iar în aceste zile fetele au primit cadoul promis.

Ȋmi doresc ca primele lor sărbători de Paști ȋn noua locuință să fie speciale, iar Andreea, Ionela și Elena să fie fericite și să nu ducă lipsă de nimic”, a scris, ulterior, pe Facebook și președintele fundației, Vlad Plahotniuc.

Citește și: 

video | De Crăciun, familia Rusu s-a mutat în casa donată de Fundația lui Vlad Plahotniuc: „Mă bucur că le-am realizat visul”

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button