fbpx

video | De Crăciun, familia Rusu s-a mutat în casa donată de Fundația lui Vlad Plahotniuc: „Mă bucur că le-am realizat visul”

Cele trei fetițe care cresc doar cu tatăl lor, după ce mama a fost răpusă de cancer, s-au mutat în casa donată de Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dorinţa mea cea mai mare… aş vrea să avem camera noastră. Eu cresc și stăm toţi într-o cameră. Dimineaţa îmi vine greu, trebuie să mă duc la bucătărie să mă schimb”, a povestit în cadrul unui eveniment una dintre cele trei surori, care de două luni sunt crescute doar de tată.

Anunțul că familia Rusu se va muta în casă nouă a fost făcut chiar de fondatorul Fundației Edelweiss, Vlad Plahotniuc, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Andreea, Ionela și Elena Rusu, împreună cu tatăl lor se mută deja în casa nouă, pe care le-am oferit-o în dar. Mă bucur că le-am realizat visul și că, de acum încolo, fiecare fetiță va avea propria odaie”, a menționat Vlad Plahotniuc.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button