fbpx

foto | Doi oficiali și un selfie. Igor Dodon și șeful Republicii Cecene au discutat, dar au și făcut o poză pentru amintire

Președintele Igor Dodon, plecat într-o vizită de lucru la Minsk, a avut o întrevedere și cu șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov. Pe lângă faptul că au discutat despre stabilirea unor relații mai prietenoase dintre Moldova și Cecenia, cei doi nu au ezitat să și facă o poză comună.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kadîrov a făcut un anunț în acest sens pe pagina sa de VKontakte, iar în mesajul său a menționat că Dodon este o persoană plăcută.

„Sunt politicieni și oameni de stat cu care este plăcut să te întâlnești, să comunici, să discuți despre chestiuni importante. În opinia mea, o astfel de persoană este Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu care ne-am întâlnit la Minsk și am discutat despre stabilirea unor relații apropiate și prietenoase dintre Moldova și Cecenia”, a scris acesta. 

Este de remarcat faptul că părțile au convenit să organizeze, până la sfârșitul anului, evenimente culturale, sportive și schimburi de delegații a oamenilor de afaceri.

„Igor Nicolaievici a vorbit călduros despre Rusia și despre prietenia dintre țările noastre. L-am invitat să viziteze Cecenia și a primit o asigurare că va veni la Groznîi până la sfârșitul anului”, a mai adăugat Kadîrov.

Foto: Ramzan Kadîrov via VK

Articole asemănătoare

Back to top button