fbpx

foto | Doi dintr-o lovitură. Un bărbat și o femeie, spulberați de o mașină pe o stradă din capitală

Două persoane, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 32 de ani, au fost lovite în plin de un automobil. Accidentul s-a întâmplat aseară, pe strada Hristo Botev din capitală, cele două victime fiind transportate la Spitalul de Urgență. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, la volanul automobilului se afla un bărbat de 44 de ani, care a declarat că nenorocirea a avut loc din cauza unui câine, care i-ar fi ieșit în cale. Pentru a evita impactul, conducătorul auto a efectuat o manevră de ocolire, dar a pierdut controlul volanului și a tamponat cei doi pietoni.

Tot el a fost și cel care a sunat la 112, solicitând la fața locului intervenția medicilor, scrie publika.md. Investigațiile preliminare au arătat că femeia a suferit mai multe traumatisme grave, fiind internată la terapie intensivă, iar bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare și nu a avut nevoie de spitalizare.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că pe acest caz a fost deschisă o anchetă, iar șoferul urmează să fie pedepsit în dependență de gravitatea leziunilor suferite de cele două persoane. Totodată, aceasta a menționat că în urma verificării cu alcooltestul s-a constatat că șoferul care s-ar face vinovat de accident nu era în stare de ebrietate. 

Articole asemănătoare

Back to top button