fbpx

foto | Doi dintr-o lovitură. Un bărbat și o femeie, spulberați de o mașină pe o stradă din capitală

Două persoane, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 32 de ani, au fost lovite în plin de un automobil. Accidentul s-a întâmplat aseară, pe strada Hristo Botev din capitală, cele două victime fiind transportate la Spitalul de Urgență. 

Potrivit oamenilor legii, la volanul automobilului se afla un bărbat de 44 de ani, care a declarat că nenorocirea a avut loc din cauza unui câine, care i-ar fi ieșit în cale. Pentru a evita impactul, conducătorul auto a efectuat o manevră de ocolire, dar a pierdut controlul volanului și a tamponat cei doi pietoni.

Tot el a fost și cel care a sunat la 112, solicitând la fața locului intervenția medicilor, scrie publika.md. Investigațiile preliminare au arătat că femeia a suferit mai multe traumatisme grave, fiind internată la terapie intensivă, iar bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare și nu a avut nevoie de spitalizare.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că pe acest caz a fost deschisă o anchetă, iar șoferul urmează să fie pedepsit în dependență de gravitatea leziunilor suferite de cele două persoane. Totodată, aceasta a menționat că în urma verificării cu alcooltestul s-a constatat că șoferul care s-ar face vinovat de accident nu era în stare de ebrietate. 

Articole asemănătoare

Back to top button