fbpx

foto | Discuțiile primarilor pe Facebook. Codreanu, către Ceban: „Dă-te jos de pe tron și mai calcă în realități”. Cum a reacționat actualul edil?

Ex-primarul interimar, Ruslan Codreanu, și actualul edil, Ion Ceban, și-au „aruncat” astăzi replici pe Facebook. Primul l-a acuzat pe succesorul său de faptul că pe str. Albișoara se asfaltează gurile, fiind invitat de acesta pe șantier.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Codreanu a scris pe pagina sa de Facebook că „așa Ion Ceban rezolvă problema cu inundațiile pe Albișoara”, amintindu-și despre promisiunile electorale ale lui actualului primar. După ce a fost invitat pe șantier, acesta a publicat imagini de la fața locului, menționând că acceptă și îndemnându-l pe edil să „coboare de pe tron și să vadă că realitatea este diferită decât în pozele pe care le pune pe Facebook”.

În replica sa, Ion Ceban a menționat că „unii sunt buni pentru critică și, de fapt, habar nu au despre anumite procese de realizare a unor proiecte, obiective”.

„Iată încă o dezinformare, conștientă sau mai puțin conștientă. Virează pe rețelele de socializare o fotografie cu gurile de captare acoperite pe strada Albișoara. Vreau să vă dezamăgesc, stimați internauți, acest lucru face parte din proces.

În procesul tehnologic de așternere a asfaltului se recomandă astuparea gurilor de captare prin diferite metode, pentru evitarea pătrunderii asfaltului în canalizarea pluvială. Vă voi da o întâlnire pe șantier tuturor celor curioși, după care putem merge și pe la obiectivele nerealizate de foștii așa numiți conducători ai capitalei sau alți experți”, a scris Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button