fbpx

foto | Deliciile verii vor ajunge pe mesele de Crăciun. Moldovenii aranjează pe polițele din beciuri și debarale borcanele multicolore

Proverbul spune că iarna huzurește cel ce muncește vara. Gospodinele și gospodarii din Moldova au început să se pregătească pentru perioada rece a anului din luna lui cuptor și să aranjeze frumos borcanele multicolore cu legume și fructe conservate pe polițele din debarale sau beciuri.

Moldovenii pun la murat roșii, castraveți, dar și alte legume. Ei prepară compot, dulceață și gustări, pentru a savura aceste gustoșenii atunci când gerul le va picta ferestrele. Se pare că deliciile acestui sezon vor ajunge chiar și pe mesele de Crăciun, iar mirosul lor le va trezi dorul de lunile fierbinți ale verii.

Tradițional, ZUGO a urmărit fotografiile publicate de internauți pe un grup tematic de pe Facebook și a selectat câteva pe care vi le prezintă și vouă.

Atenție!! Nu se recomandă să vizualizați imaginile dacă sunteți flămânzi. Fotografiile care urmează pot stârni pofte sau stare de foame!

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button