fbpx

foto | Cum să îți alegi sala de fitness? Șapte lucruri de care să ții cont

Majoritatea dintre noi ne dorim un corp suplu și de invidiat, însă, adevărul este că felul și locul în care facem sport contează, la fel. Și, pentru că la ora actuală există săli de antrenamente aproape la fiecare colț de stradă, e foarte greu să alegi o sală fitness cu adevărat bună. Tocmai de aceea, este important să acordăm o atenție deosebită modului în care ne alegem sala de fitness. În rândurile de mai jos vei descoperi 7 lucruri de care să ții cont atunci când alegi una.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Optează pentru o sală de fitness cunoscută și cu o atmosferă pozitivă

Fii de acord, atmosferă pozitivă îți poate păstra motivația în timpul antrenamentelor. În plus, nu uita că cel mai bun vibe îl primești atunci când te antrenezi în grup, așa că alege să poți practica inclusiv și antrenamente în grup, unde antrenorii lucrează cu mai multe persoane în același timp.

2. Cere informații referitor la tipurile de abonament, orar și preț

Fiecare dintre noi are un grafic de muncă diferit, activități diferite și chiar situații financiare diferite. Atunci când decizi să cumperi un fitness abonament, ai tot dreptul să faci alegerea finală în raport cu necesitățile și posibilitățile tale ca și consumator.

3. Nu te sfii să ceri și contractul de prestare a serviciilor de fitness pentru a-l studia cu atenție

Ca și consumator, ai tot dreptul să iei cunoștință cu acest contract, deoarece într-un final nimeni nu vrea să se trezească cu surprize neplăcute, cum ar fi clauze abuzive, taxe ascunse sau tot felul de lucruri despre care, în timpul achiziționării abonamentului, cu siguranță nu vei fi anunțat.

4. Alege abonamentul abia după ce ai vizitat sala de fitness și ești mulțumit de toate aparatele

În euforia momentului, mulți dintre noi cădem pradă emoțiilor și uităm de faptul că mersul la sală va face parte din viața noastră, și deci, trebuie să avem toate condițiile pentru a ne putea atinge scopurile. De asemenea, te sfătuim să analizezi nu doar aparatele cu ajutorul cărora te vei antrena, dar și anturajul.

5. Întreabă despre calificarea antrenorilor, precum și dacă serviciile acestora intră în prețul abonamentului

Cu siguranță, dacă vrei să începi a frecventa sala de sport, ai dori să fii ghidat de cei mai buni, într-un cuvânt profesioniști în domeniu. Așa că nu te sfii să întrebi cine îți vor fi viitorii mentori, precum și dacă serviciile acestora intră în prețul abonamentului sau ar trebui să achiți aparte pentru antrenor.

6. Nu uita să atragi atenția și asupra sălii de sport în general

Iar aici ne referim la condițiile acesteia, cum ar fi spațiul, curățenia, prezența unui condiționer, și desigur vestiarele și cabinele de duş. În caz că nu ești satisfăcut de serviciile prestate, ai tot dreptul să soliciți registrul de reclamații ce trebuie să fie prezent în orice sală de fitness.

7. Fă cunoștință cu managerul și personalul sălii de fitness

Aceștia ar trebui să dea dovadă de amabilitate și să se ofere să te ajute ori de câte ori vei avea nevoie de ajutor sau chiar de răspunsuri la anumite întrebări neclare. Ei sunt cei care te vor ghida în tot ce ține de administrarea sălii, precum și posibilele evenimentele care vor avea loc acolo.

Așadar, acum ai toate șansele să faci alegerea corectă atunci când vine vorba de o sală de fitness. Alege un abonament la Aterra, un club fitness de pe Decebal (Botanica) de renume și ai grijă de sănătatea ta. Un corp sănătos într-o minte sănătoasă!

Aquaterra – lumea marilor realizări, cu posibilități nelimitate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button