fbpx

foto | Copiii din alte nouă sate din raionul Orhei se bucură de terenuri de joacă amenajate de Partidul Șor

Încă nouă terenuri de joacă pentru copii au fost amenajate de Partidul Șor, în ultimele două săptămâni, în sate din raionul Orhei. Numărul terenurilor amenajate de la lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat de Ilan Șor, a ajuns la 31.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Terenurile de joacă au fost inaugurate în satele Piatra, Jeloboc, Pohrebeni, Cucuruzeni, Lopatna, Pelivan, Chiperceni, Susleni și Biești.

În localitățile menționate au avut loc festivități de inaugurare a acestor terenuri. La aceste evenimente au participat reprezentanți ai autorităților locale, raionale, locuitorii și copii din aceste sate.

Suntem nespus de bucuroși că acest proiect a ajuns și la noi în localitate. Ne bucură faptul că echipa Partidului „ȘOR” manifestă grijă și interes față de generația în creștere”, a spus primarul de Susleni, Svetlana Sochircă.

Iar inaugurarea terenului de la Chiperceni a fost o adevărată sărbătoare pentru cei mici. Aceștia au fost distrați de animatori, iar după inaugurarea oficială ei au pus stăpânire pe terenul de joacă.

Mulțumim lui Ilan Șor și echipei sale pentru această realizare”, a spus Vasile Stelea, primarul comunei Chiperceni.

Terenul de joacă a fost cea mai mare surpriză colectivă pentru copiii localității. Ne bucurăm enorm că echipa Partidului „ȘOR” este cu gândul și la viitoarele generații. Dacă noi avem grijă acum de ei, atunci ulterior ei vor fi cei care vor continua lucrurile bune în țară”, a menționat primarul comunei Biești, Grigorie Sveclă.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, susține că Orheiul devine un etalon de dezvoltare comunitară.

Sate cu iluminat stradal, cu terenuri de joacă moderne pentru copii, cu zone de agrement și servicii comunale dezvoltate. Asta facem noi, cei din echipa Partidului Șor, pentru a transforma Orheiul în cel mai dezvoltat raion din țară”, a menționat șeful raionului.

Vicepreședinta Partidului Șor, deputata Marina Tauber, susține că proiectul inițiat de Ilan Șor a devenit, în scurt timp, extrem de popular în Republica Moldova.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” va avea continuitate. Acesta este foarte necesar pentru că toți cei care s-au perindat pe la guvernări au neglijat populația de la sate, în special copiii”, a spus Tauber.

Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor, liderul Partidului Șor, la sfârșitul lunii iulie. Până acum, au fost inaugurate terenuri de joacă pentru copii în 31 de sate din peste 13 raioane. Este de menționat că formațiunea derulează o serie de proiecte de dezvoltare în peste o sută de localități din Republica Moldova care au primari din partea partidului.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button