fbpx

foto | Cine este tânăra jurnalistă care va reprezenta R. Moldova la concursul Miss Europe Continental

Reprezentanta R. Moldova la Miss Europe Continental din acest an este Cristina Zalujac. Tânăra are 28 de ani și a făcut jurnalism, lucrând o perioadă la post de televiziune din R. Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta are o pasiune pentru modă și fotografie încă de când era mică. Își amintește și acum primul casting la care a participat ca model organizat de un designer vestimentar.

„În viața și cariera mea, ceea ce mă inspiră sunt lucrurile care mă fac fericită și oamenii pe care îi iubesc. Pot spune că toate momentele și oamenii din viața noastră lasă o amprentă uneori de neuitat,” a mărturisit tânăra pentru misseuropecontinental.com.

Potrivit tinerei, noutatea că a fost selectată să reprezinte R. Moldova la Miss Europe Continental a lăsat o amprentă emoțională asupra sa și a făcut-o să se simtă foarte fericită.

„Sunt foarte fericită, mândră și încântată să particip la acest concurs Miss Continental Europe și să reprezint Moldova. Este o oportunitate minunată pentru mine și sunt foarte recunoscătoare că pot trăi această experiență,” a mai adăugat tânăra moldoveancă.

Foto: misseuropecontinental.com
Foto: misseuropecontinental.com
Foto: misseuropecontinental.com
Foto: misseuropecontinental.com
Foto: misseuropecontinental.com

Articole asemănătoare

Back to top button