fbpx

foto | Campioana europeană Under 23, Anastasia Nichita, proprietară cu acte în regulă a apartamentului oferit de Guvern. Filip: „Susținem performanța”

Așa cum i-a promis acum două săptămâni, Pavel Filip i-a înmânat astăzi luptătoarei moldovence Anastasia Nichita documentele de la apartamentul primit de la Guvern. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„I-am spus Anastasiei acum 2 săptămâni, când i-am transmis cheile de la apartament, că Guvernul va susține în continuare performanța. Pentru că așa cum poartă faima unei țări un sportiv de performanță nu o face nimeni. Și sentimentul de mândrie pe care îl resimțim noi atunci când este arborat drapelul Republicii Moldova nu se compară cu nimic”, a scris pe Facebook Pavel Filip. 

Amintim că, pe 8 martie curent, Anastasia a devenit în premieră campioană europeană Under 23. Asta după ce s-a clasat pe locul 2 în 2017 și 2018. Mai mult, în cadrul Campionatului de lupte pe echipe, desfășurat în India, Anastasia s-a putut bucura de un rezultat pe măsură datorită celor 6 victorii din 6 în categoria 57 kg.

Articole asemănătoare

Back to top button