fbpx

foto | Au știut să îmbine gustul, imaginația și arta. Doi designeri moldoveni vor participa la un concurs internațional de la Kiev

Ieri, colecțiile a 25 de tineri designeri au fost prezentate în cadrul ceremoniei de desemnare a câștigătorilor Concursului Z Generation Young Designers Competition. Premianții primelor două locuri au primit bilete direct către listele unui concurs internațional de la Kiev.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul loc a fost obținut de Daria Golneva, studentă la Universitatea Tehnică a Moldovei, pe al doilea loc s-a clasat Dumitrița Chițanu, studentă la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și locul trei a revenit Anei Lungu, studentă la aceeași instituție.

Câștigătoarele primelor două locuri vor participa la Concursul Internațional al Tinerilor Designeri care va avea loc în perioada 6-9 iulie în orașul Kiev. În competiție sunt înscriși reprezentanți din șapte țări din Europa Centrală și de Est, printre care, Republica Moldova, Cehia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ucraina.

Z Generation este o competiție pentru tinerele talente din domeniul modei – studenți, tineri designeri și proaspeți absolvenți, în cadrul căreia aceștia au oportunitatea unică de a fi ghidați și consultați de experți locali și internaționali în dezvoltarea propriei colecții și de a-și pune în scenă creațiile și de a le prezenta publicului larg.

Articole asemănătoare

Back to top button