fbpx

foto | Ariana Grande a împlinit ieri 27 de ani. Artista a împărtășit cu fanii de pe Instagram imagini din copilărie, dar și cu actualul ei iubit

Ariana Grande a împlinit ieri 27 de ani. Cu o zi înainte, aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii și clipuri, în care apare alături de iubitul ei – Dalton Gomez.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar dacă cei doi au o relație din luna februarie curent, au evitat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare. Totuși, amintim că artista a apărut dansând alături de Dalton în producția muzicală Stuck with U – colaborare dintre Justin Bieber și Ariana Grande.

Ariana Grande a publicat și o fotografie din copilăria sa. Aceasta este îmbrăcată într-o rochie închisă la culoare și poartă o pălărie. Imaginile de pe Instagram au fost însoțite de mesajul: „Almost 27”, ceea ce în traducere înseamnă „Aproape 27”.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dalton Gomez a publicat și pe pagina sa de Instagram fotografii cu Ariana. În postare acesta a scris: „La mulți ani pentru cea mai bună persoană din lume”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

🖤🤍 happy birthday to the best person in this world! @arianagrande.

Публикация от Dalton Gomez (@dalton_gomezz)

Artista a fost felicitată și de Lady Gaga.

„Atât de multe zâmbete, atât de multe lacrimi… pentru atât de mulți ani. Și apoi, prietenie. Te iubesc, fato. La mulți ani! Ești o luptătoare”, a scris Gaga în postarea sa.

Articole asemănătoare

Back to top button