fbpx

foto | Are 22 de ani și este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume

Născută la Split, Markovic a adunat cinci selecții la naționala Croației, pentru care a marcat și un gol. Jucătoare la Grasshoppers Zurich, sportiva de 22 de ani este deseori numită în țara natală și nu numai „cea mai frumoasă fotbalistă din lume”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu toate acestea, Ana Maria Markovic nu se simte confortabil atunci când este asociată cu noțiunea de „femeie sexy”.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vro de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a declarat Ana Maria Markovic, potrivit digisport.ro.

În luna aprilie 2022, Markovic a evoluat împotriva naționalei feminine a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2023. „Tricolorele” s-au impus în deplasare cu 1-0.

Foto: hotnews.ro
Foto: hotnews.ro
Foto: hotnews.ro

Articole asemănătoare

Back to top button