fbpx

foto | „Apreciem calitățile valoroase pe care le are”. Frații Advahov îl susțin pe Alexandru Jizdan la alegerile parlamentare

Frații Advahov susțin candidatura lui Alexandru Jizdan la alegerile parlamentare. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a orchestrei pe care o conduc muzicienii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artiștii au publicat o fotografie cu ministrul degrevat al Afacerilor Interne și au menționat că îl cunosc de mai mulți ani și că au devenit, între timp, prieteni. Totodată, frații Advahov au declarat că îl susțin nu doar pe Jizdan, dar și întreaga echipă din care face parte concurentul electoral.

„Îl cunoaștem pe Alexandru Jizdan de mulți ani, pe când nu deținea funcția de ministru. Am devenit prieteni și apreciem în el calitățile valoroase pe care le are: omenie, corectitudine, înțelepciune, onoare, un bun familist, iubitor de arte și sport.

Astăzi, când Alexandru Jizdan este candidat la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi, venim cu un mesaj de susținere pentru dumnealui și întreaga echipă”, scrie într-o postare publicată pe pagina Orchestrei Fraților Advahov.

Amintim că, anterior, mai multe persoane publice de la noi au declarat că susțin Partidul Democrat. Printre acestea se numără maestrul Nicolae Botgros, muzicianul Iurie Sadovnic, artistele Adriana Ochișanu și Geta Burlacu, dar și mai mulți oameni de afaceri de la noi.

Articole asemănătoare

Back to top button