fbpx

foto | Andrei Năstase, în discuție cu cetățenii din raionul Ungheni: Moldova De Mâine se construiește prin voință și caracter

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a discutat cu cetățenii din satul Hristoforovca, raionul Ungheni. Potrivit candidatului la prezidențiale, aceasta a fost prima vizită a unui om politic în localitate, de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ungheni își dorește schimbarea și m-am convins de acest lucru nu o singură dată. Am ajuns nu doar în oraș, ci și în mai multe sate din raion, iar la Hristoforovca mă aștepta o surpriză: am fost primul om politic care a vizitat localitatea de la destrămarea URSS încoace!”, a scris candidatul la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.

Le mulțumesc din toată inima colegilor din echipa teritorială Ungheni, condusă de Gheorghe Petic, pentru munca cotidiană pe care o desfășoară acolo și, evident, lui Igor Munteanu, prestația căruia nu e nevoie să o argumentez pentru a vă convinge că suntem în măsură să preluăm guvernarea, chiar dacă moștenirea lui Dodon va fi extrem de nefastă”, a mai scris Năstase pe Facebook.

Această prezentare necesită JavaScript.

„#MoldovaDeMâine se construiește prin voință și caracter puternic, prin muncă și consolidare în jurul unui Proiect de țară!”, a adăugat președintele Platformei DA.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button