fbpx

foto | Alte două terenuri de joacă au fost inaugurate în cadrul proiectului inițiat de Șor. „Vrem ca localitățile să atingă nivelul de trai din Orhei”

Partidul ȘOR a inaugurat încă două terenuri de joacă pentru copii în două localități din nordul țării, în cadrul proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat recent de deputatul Ilan Șor. De această dată, câte un teren a fost inaugurat la Fântânița, din raionul Drochia, și Pârlița, din raionul Soroca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La evenimentele de inaugurare au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului ȘOR, copii și părinții acestora. De menționat că primarul satului Fântânița a fost ales un reprezentant al Partidului ȘOR, iar primarul de Pârlița a aderat recent la formațiune. Cetățenii celor două localități au fost felicitați de către deputatul Ilan Șor, liderul partidului.

„Amenajarea terenurilor de joacă în satele Moldovei devine pentru mine tot atât de drag ca și OrheiLandul. Nimic nu e mai important decât bunăstarea copiilor noștri. Sunt fericit că e în puterea mea să dăruiesc bucurie copiilor. Anume pentru ei ne-am propus să renaștem satele noastre. Vrem ca ai noștri copii să nu plece din satele lor natale, dar invers – să revină acasă. Vom face tot posibilul să creăm toate condițiile pentru asta”, a menționat Ilan Șor.

Prezentă la ceremoniile de inaugurare a terenurilor de joacă, vicepreședinta Partidului ȘOR, deputata Marina Tauber, a menționat că formațiunea va implementa toate proiectele promise cetățenilor, „în pofida presiunilor”.

„Chiar dacă cei de la guvernare ne pun bețe în roate, Partidul ȘOR va realiza toate proiectele promise. Suntem mândri de toate proiectele implementate de formațiunea noastră. Ne propunem să realizăm cât mai multe proiecte și vom face tot posibilul ca oamenii din localitățile țării să atingă nivelul de trai din Orhei, dar și în alte localități, unde Partidul ȘOR a făcut transformări”, a afirmat Marina Tauber.

Primarul de Fântânița, Vitalie Palii, a mulțumit echipei și liderului formațiunii pentru sprijinul oferit în realizarea proiectului, dar și a felicitat localnicii: „Să aveți parte numai de emoții frumoase când vă veți petrece timpul liber pe acest teren de joacă”.

Iar liderul Organizației Teritoriale Drochia a Partidului ȘOR, Dumitru Coștei, a dat asigurări că toate angajamentele electorale vor fi realizate cu sprijinul cetățenilor. Copiii din Fântânița și Pârlița au fost serviți cu înghețată, iar la fața locului au fost prezenți și animatori.

Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie curent. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului ȘOR. Până acum au fost construite și inaugurate opt terenuri în localități rurale din diverse raioane ale țării.

Articole asemănătoare

Back to top button