fbpx

foto | Accident grav la Criuleni: Mașina unei școli auto a luat foc. O persoană a decedat, iar alte trei – rănite

Un accident grav, cu implicarea a trei vehicule a avut loc astăzi la ieșirea din orașul Criuleni. În urma impactului, produs în jurul orei 17:10, mașina unei școli auto a luat foc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Solicitată de ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, Burdujan Irina, a declarat că sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 28 ani, conducând automobilul de model Dacia Logan, regulamentar, pe traseul de ocolire a orașului Criuleni, având că pasager o tânără de 22 ani, a fost tamponat lateral stânga în partea din față de către automobilul Mitsubishi L200, care era condus de către un bărbat de 51 ani.

În Dacia se mai afla o tânără de 22 de ani, iar în celălalt automobil – un bărbat de 52 ani. În urma accidentului produs, conducătorul și pasagerul automobilului Dacia Logan au fost blocați în interiorul mijlocului de transport, iar automobilul de model Mitsubishi L200 a derapat de pe traseu.

Totodată, la momentul intervenției angajatului poliției și a altor participanți la trafic pentru a ajuta victimele accidentului rutier, în urma unui scurt circuit, vehiculul Dacia Logan, care s-a constatat a fi unul din autoturismele pentru instruire auto a centrului de instruire al Armatei Naționale, filiala Criuleni, s-a incendiat. Persoanele din interior au fost scoase la o distanță sigură.

La sosirea Serviciului de urgență, pasagerii din automobilul Dacia Logan au fost transportați și internați la Spitalul raional Criuleni cu diferite traumatisme, iar pasagerul automobilului Mitsubishi L200 a decedat la fața locului.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele.

 

Foto: publika.md

Articole asemănătoare

Back to top button