fbpx

foto | 33 de elevi din Orhei au primit premii de până la 3000 de lei de la Ilan Șor pentru succesele școlare

În Orhei, 33 de elevi de la diverse instituții școlare din municipiu au primit azi, 1 iunie, premii bănești din partea primarului de onoare al orașului – Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru succese remarcabile la învățătură, purtare exemplară și participare la activități extrașcolare au fost premiați cei mai buni 12 elevi ai claselor a XII-a și 21 de elevi ai claselor a IX-a. Elevii au primit diplome, dar și premii bănești din partea lui Ilan Șor – câte 3000 de lei pentru cei din clasele a XII-a și câte 2000 pentru cei din clasele a IX-a.

Într-o mesaj adresat premianților, Ilan Șor i-a felicitat cu obținerea rezultatelor frumoase în acest an școlar, menționând că munca lor a fost apreciată. Totodată, primarul de onoare al Orheiului i-a îndemnat pe elevi să nu uite niciodată și să le mulțumească profesorilor.

„Vă mulțumesc dragi profesori pentru că ați răspuns destoinic acestei provocări. Ați depășit cu succes toate greutățile și problemele, apărând interesele elevilor, cărora le-ați oferit nu doar cunoștințe, dar și câte o părticică a sufletului dumneavoastră”, a spus oficialul.

Deputatul Ilan Șor le-a dorit absolvenților claselor a XII-a să aplice în practică cunoștințele obținute și să-și aleagă corect profesia.

„Nu uitați de unde ați pornit, rădăcinile voastre. Meleagul natal vă va sprijini mereu în clipele grele. Noi vă așteptăm întotdeauna în orașul vostru natal, pentru că avem multe de făcut împreună”, a adăugat primarul de onoare al Orheiului. 

Ilan Șor a instituit în 2015 tradiția de a oferi premii bănești celor mai buni elevi din municipiul Orhei.

Articole asemănătoare

Back to top button