fbpx

foto 16+ | Au vrut să arate ca în reviste, dar ar fi fost desfigurați. O esteticiană din Chișinău, acuzată că ar fi injectat clienților o substanță periculoasă

Se spune că prima impresie este creată de înfățișare, așa că mulți dintre noi tind să arate cât mai bine. Probabil după ce acest principiu se lasă ghidați și cei care aleg să se lase pe mâinile cosmetologilor. Costul „idealului” este, însă, unul deloc mic. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asta s-au convins zeci de femei și bărbați din întreaga țară, care au ales să-și mărească sau să corecteze unele imperfecțiuni ale chipului, dar mai ales ale buzelor. Iar pentru proceduri, care au costat între 100 și 150 de euro, au mers la „Laboratorul Frumuseții”, salon al cărei proprietară este Olga Țurcan, o renumită esteticiană din Chișinău, premiată în cadrul ediției „Omul Anului 2016”, la categoria Sănătate și Frumusețe.

Perfecțiunea, însă, s-a transformat, în câțiva ani, într-un coșmar. Clientele au observat că buzele se deformează, apar noduli, dar și infecții. Așa au descoperit că în locul acidului hialuronic, li s-a injectat bio polimer, o substanță sintetică cunoscută pentru utilizarea sa în diverse domenii și industrii, de la confecționarea jucăriilor și avioanelor, până la implanturi și droguri. Clienții salonului, însă, nu au fost informați despre faptul că, odată cu trecerea anilor, polimerul are proprietatea de a „migra” sub piele, iar dacă ajunge la creier poate provoca chiar și decesul persoanei.

Despre traumele pe care le-au suferit zeci de moldoveni s-a aflat după ce ieri, fiica omului de afaceri Dorin Damir a povestit într-un live pe Instagram despre procedura pe care a făcut-o la același salon, pe când avea doar 15 ani. Observând că buzele sale nu mai au forma de altă dată, Gabriela Damir a consultat mai mulți medici și cosmetologi care i-au confirmat că substanța pe care o are în buze este, de fapt, bio polimer, și nu acid hialuronic. Acum, pentru a scoate din buze lichidul periculos, femeile sunt nevoite să cheltuie chiar și 5000 de euro pentru operații la medici calificați de peste hotare.

Contactată de ZUGO, Olga Țurcan nu ne-a răspuns la telefon, iar recepționista salonului a declarat că renumita esteticiană a plecat în străinătate și va reveni abia peste o săptămână.

UPDATE: „Concurenții ne ponegresc. Ajutați-ne”. Reacția clinicii de frumusețe, acuzată că ar fi că ar fi injectat clienților o substanță periculoasă

În context, tânăra fashionistă, Gabriela Damir, a spus că o va ataca în judecată pe Olga Țurcan, menționând că prin acest fel dorește să ajute toate clientele care au avut de suferit de pe urma procedurilor.

Articole asemănătoare

Back to top button