fbpx

„Concurenții ne ponegresc. Ajutați-ne”. Reacția clinicii de frumusețe, acuzată că ar fi injectat clienților o substanță periculoasă

Clinica de frumusețe, a cărei directoare a fost acuzată că ar fi injectat în buzele mai multor clienți bio polimer, o substanță sintetică, a venit cu o reacție în acest sens. Potrivit comunicatului publicat pe pagina de Facebook, clinica este ținta unei campanii de denigrare, iar informațiile apărute ar fi falsificate de concurenți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Foto: Лаборатория красоты via Facebook

În context, mai mulți clienți care au rămas mulțumiți de serviciile prestate de către clinica și specialista respectivă au lansat hashtag-ul #sustinOlgaTurcan, menționând că „O cunosc pe d-na Olga ca și un adevărat profesionist, un medic cosmetolog care își cunoaște și îndeplinește foarte bine meseria. Îmi pare foarte rău de acest joc murdar. Încearcă să strice reputația salonului”.

Reamintim că, în ultimile zile, pe o rețea de socializare, la îndemnul bloggeriței Gabriela Damir, zeci de persoane și-au făcut publice experiențele, acuzând medicul cosmetolog de faptul că le-ar fi injectat o substanță periculoasă în buze, lucru ce a dus la complicații și infecții, iar, în multe cazuri, și la intervenții chirurgicale.

Mai multe detalii despre acest caz puteți afla citind articolul realizat de ZUGO

Articole asemănătoare

Back to top button