fbpx

Fosta prim-ministră comentează „numirile la grămadă” de astăzi: Se confirmă faptul că puneau la cale demiterea Guvernului Sandu

După ce Guvernul a operat astăzi mai multe remanieri de cadre, aprobând numiri în funcțiile de secretari de stat și șefi de instituții, fosta prim-ministră Maia Sandu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu. deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții”, a scris oficiala.

Maia Sandu spune că asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc, în slujba cărora, potrivit ei, vor lucra cei mai mulți dintre oameni numiți astăzi în funcții.

„Vor lucra în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare”, a subliniat fosta șefă a Executivului.

Maia Sandu a mai adăugat că nu le poate ura succes noilor veniți, dar le-a promis că îi va urmări cu atenție: „Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”.

Articole asemănătoare

Back to top button