fbpx

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a apărut în mediul online: Acesta explică de ce ar fi evadat

La aproape o săptămână după ce a evadat exact înainte de a fi plasat în arest, fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, apare cu un mesaj pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În presă a apărut o captură de ecran cu textul postat de Șaran, care, la scurt timp, a fost șters.

Șaran explică că a dat bir cu fugiții vineri, 7 aprilie curent, întrucât a înțeles că nu are sens să aștepte pronunțarea.

Omul de afaceri spune că într-o zi s-ar putea preda oamenilor legii, dar și că este conștient că într-o zi va fi reținut.

„Am pierdut încrederea în justiție, am înțeles că nu sunt auzit, mă vor închide cu orice preț, am înțeles că nu are sens să aștept pronunțarea, deoarece o să fie pozitivă pentru procurori și negativă pentru mine. Știu că în ultima perioada sunteți șocați de ceea ce se petrece, dar vă asigur că este o mascaradă umilitoare pentru mine și familia mea, pentru prieteni și pentru cei care sunt cu mine permanent. Am ajuns să fiu fugar, fugar în țara mea proprie unde am depus suflet și m-am străduit să construiesc ceva frumos, ceva ce nu a mai fost în lumea bucătăriilor, cu oameni devotați, clienți fericiți și investitori satisfăcuți, însă totul sa distrus, sa distrus într-un mod foarte organizat, organizat de… niște oameni fără suflet, oameni care văd doar bani și nimic altceva”.

Amintim, fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, urma să revină  vineri, 7 aprilie, în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce anterior Curtea de Apel Chișinău a admis recursul avocaților și l-a plasat în arest la domiciliu, însă Șaran a evadat și nimeni nu l-a mai găsit până acum.

La scurt timp, acesta a fost dat în căutare internațională. 

Acesta, însă, nu s-a prezentat la pronunțarea încheierii judecătorești emisă de la Judecătoria Chișinău (Sediul Ciocana).

Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fost reținut joi, 19 ianuarie, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească teritoriul Republicii Moldova.

Amintim că mai multe persoane din Republica Moldova, care au achitat avansul pentru o bucătărie realizată la comandă, sunt nemulțumite că reprezentanții companiei producătoare nu mai răspund la apelurile telefonice.

Articole asemănătoare

Back to top button