fbpx

Fii muzeolog pentru o zi! ARTICO invită tinerii la o experiență captivantă în cadrul muzeului USM

ARTICO invită tinerii la o experiență captivantă în cadrul muzeului Universității de Stat. Organizatorii și-au propus să ofere ocazia tinerilor de a trăi o zi în pielea unui muzeolog și de a explora fascinanta lume a muzeelor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acolo, tinerii vor putea admira peşti piranha, scheletul unei balene albastre de 28 metri, maxilarul unui caşalot, o scoică-gigant, calmari, sepia, caracatiţe, pinguini, broaşte ţestoase, un pui de rechin gigantic, un pui nou născut de balenă, un schelet de orcă ucigătoare, animale de stepă, şerpi şi o mulţime de specii de păsări, care alcătuiesc un tablou impresionant.

Așadar, doritorii își dau întâlnire în fața Universitatății de Stat din Moldova, mun. Chișinău, str. Al. Mateevici 60, pe 29 noiembrie, la 15:30.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/KY9u5JsqRUf96KgC7

În cadrul acestei experiențe, tinerii vor avea oportunitatea de a intra în culisele muzeului, de a învăța despre procesul de conservare, catalogare și expunere a exponatelor, precum și de a descoperi poveștile interesante din spatele obiectelor de patrimoniu.

Această activitate este destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 25 de ani, care sunt curioși să exploreze lumea fascinantă a muzeelor și să descopere cum funcționează aceste instituții culturale.

Vasile Lipcean – 061177830

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button