fbpx

Femeile care luptă cu cancerul mamar îți cer ajutorul: Donează pentru confecționarea perucilor!

Proiectul „STOP cancer mamar”, lansat în 2016 cu scopul de a susține femeile care luptă cu această boală, are nevoie de susținerea ta. Oamenii din spatele acestei inițiative își propun să trimită în străinătate cosițele adunate de-a lungul timpului pentru ca un specialist să confecționeze peruci din păr natural, lucru care îi va costa circa 40.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, Asociația Obștească „Ajută un Om”, inițiatoarea proiectului, vine cu un apel către cei mărinimoși și neindiferenți ca aceștia să doneze din puținul pe care îl au comunității de femei care luptă cu boala incurabilă.

„Comunicarea și colaborarea cu femeile bolnave de cancer mamar ne-a inspirat să lansăm campania #donezdinparulmeu și zeci de femei au reacționat pozitiv și au mers la saloanele partenere pentru a-și tunde părul și a dona cosița”, spune Doina Cernavca. 

Perucile care vor fi confecționate urmează a fi „împrumutate” absolut gratuit femeilor care și-au pierdut părul în urma procedurilor de chimioterapie. Suma de 40.000 lei va ajuta la crearea a circa 10-12 peruci cu lungime medie de păr.

„E mult sau puțin, încă nu știm dar suntem convinși că această susținere este una extrem de importantă pentru femeile care au nevoie de o perucă, pentru a nu simți toate privirile trecătorilor și a nu fi nevoite să se ascundă”, spun inițiatorii strângerii de fonduri. 

Donațiile online pot fi făcute aici. Nu uita să urmărești pagina de Facebook a comunității pentru a cunoaște eroinele campaniei.

Articole asemănătoare

Back to top button