fbpx

Felicia Dunaf, diagnosticată cu noul coronavirus. „N-am crezut că mă voi îmbolnăvi vreodată”

Felicia Dunaf a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Tema Zilei, difuzate de Canal 2. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra spune că s-a protejat, purta dezinfectant oriunde mergea, își spăla mâinile regulat, însă se pare că „ceva i-a scăpat”. Aceasta presupune că s-ar fi îmbolnăvit în parc, acolo unde ieșea în fiecare seară pentru a-și plimba câinele și unde era foarte mare aglomerație.

„Deja mă simt mai bine, nu mai am acele simptome, doar stau izolată în casă pentru a face în curând al doilea test și să fiu sigură că va fi negativ. Am aflat că sunt bolnavă chiar pe 1 iunie. M-am culcat fiind sănătoasă, iar a doua zi dimineața m-am trezit cu frisoane și cu febră. Inițial temperatura nu era mare, era 37, 2 mai apoi în 5-6 zile a crescut până la 38,8. Am avut dureri în gât și slăbiciuni foarte și foarte mari. Practic nu puteam merge, nu puteam nici o cană să țin în mână ca să beau apă. După ce a trecut febra am început să respir mai greu, nasul era înfundat și mi-am pierdut gustul și mirosul”, a povestit Felicia Dunaf.

Interpreta și-a făcut testul la un laborator privat. Întrucât starea Feliciei nu este foarte gravă, aceasta se tratează acasă și este monitorizată de medici prin intermediul rețelelor sociale. Membrii familiei sale s-au mutat în altă casă în această perioadă.

Artista spune că a ținut să facă publică povestea ei pentru a convinge oamenii că noul coronavirus există.

„Văd pe rețelele de socializare multă batjocură la adresa medicilor. Aș vrea ca toată lumea să aibă grijă. Unii trec mai greu peste boală, sunt nevoiți să stea în spital și să lupte pentru viață”, a adăugat Felicia.

Articole asemănătoare

Back to top button