fbpx

Fără carantină în ajun de Anul Nou. Restaurantele și cafenelele din Ucraina vor lucra până dimineață în noaptea dintre ani

Cabinetul de miniștri din Ucraina a permis restaurantelor și cafenelelor să lucreze până la ora 7:00 în noaptea de Revelion. Anterior, o altă decizie permitea ca acestea să activeze doar până la ora 01:00 din cauza carantinei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful Agenției Consumatorului de la Kiev, Oleg Ruban, a declarat că decizia, nu va provoca creșterea numărului de cazuri de infectare cu COVID-19. O decizie în acest sens a fost luată în această dimineață, când pe site-ul Guvernului a apărut hotărârea modificată, în care se menționează că în noaptea dintre ani cafenelele și restaurantele au permisiunea de a rămâne deschise până dimineața.

„Revelionul este o sărbătoare necesară pentru ca oamenii să se odihnească și cu siguranță nu va provoca o creștere bruscă a numărului de îmbolnăviri”, a precizat funcționarul de stat.

Anterior, autoritățile au interzis barurilor și restaurantelor să rămână deschise după ora 1:00, din cauza pandemiei de coronavirus. Totodată, din 8 până pe 24 ianuarie, în Ucraina va fi impus un regim strict de carantină. În această perioadă, restaurantele și cafenelele vor putea să facă doar livrări.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button