fbpx

Fă-ți weekendul „primăvară”. ZUGO îți recomandă 10+ evenimente la care să NU-ți pierzi timpul la sfârșit de săptămână

Lasă „nu am chef” acasă în acest weekend și petrece timpul util. Sună-ți prietenii și familia și invită-i să fie parte a unor activități de poveste. Ca de obicei, ZUGO îți recomandă evenimentele care-ți vor face ziua „primăvară”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 30 martie

09:00. Plantăm fapte bune în Chișinău. Vino să te conectezi cu natura, plantând arbori alături de alți zeci de oameni frumoși. Voluntarilor li se asigură instrumentele necesare, materialul săditor, instructajul necesar și voia bună, pentru ca împreună să le continuăm viața celor peste 10.000 de arbori.

09:00. Deschiderea sezonului 2019 – EcoLocal Farmers Market Moldova. Luați-vă torbele, dorul, voia bună și veniți să schimbați o vorbă, două. Organizatorii promit să revină în plină forță cu producători vechi și mai noi.

09:30. Masterclass de floristică 4.0. Vino să primești baza corectă în domeniul floristic și suportul ulterior în formarea profesională de la Nika Capșa-Beșleaga, specialistă cu experiență în acest domeniu, una dintre floriștii moldoveni recunoscuți la nivel internațional.

11:00. Tîrg de Caritate cu Vedetele Instagramului VII. Garderoba și Elea Oleinic organizează un târg de caritate cu vedetele Instagramului pentru a o ajuta pe micuța Veronica, fetița căreia nu i s-a dat nicio șansă pe când încă era în burtica mamei. Acum, la 4 anișori, luptă pentru a nu fi invalidă.

16:00. Concert Românesc. Un Concert Românesc care va delecta orice ascultător va avea loc în ultima sâmbătă din luna martie, la Scările Cascadelor din parcul Valea Morilor. În cadrul acestui concert va fi sărbătorită ziua de 27 Martie – Unirea Basarabiei cu România! Va cânta Maria Gheorghiu, Mani și mulți alții, iar la sfârșit veți lansa 101 lampioane tricolor!

19:00. De vorbă cu Emma. Teatrul „Geneza Art” te invită la un spectacol după texte de Vitali Cipileaga, cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov.

„Fie că ești femeie sau bărbat și cauți calea spre inima persoanei iubite, Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg”, spun organizatorii.

20:00. Ora Pământului. Vino să vorbești despre inițiativa globală de mediu, să asculți muzică relaxantă de chitară și un colaj de note la acordeon. De asemenea, îi vei admira pe băieții de la Art Labirint. Evenimentul are scopul de a atenționa populația asupra impactului schimbărilor climatice.

Duminică, 31 martie

10:00. Ziua Internațională a Păsărilor 2019. La eveniment sunt invitați toți iubitorii de natură și toți cei interesați de păsări. Împreună veți face o tură de birdwatching în scopul observării cât mai multor specii de păsări care se întâlnesc în acest parc. SPPN va asigura echipamentul necesar și cărți de specialitate.

11:00. Ia Moldova Acasă! – Târg de roadă locală. Un târg de roadă locală va fi organizat în Parcul Catedralei. 24 de agricultori din toată țara vor veni cu 100 de tone de struguri și 20 de tone de mere. În plus, vor mai fi prune și mure de pădure. Prețul unui kilogram de struguri va fi cinci lei, iar al unei lăzi cu mere – 70 de lei.

11:00. Fashion with Compassion Bazaar. Shoppingul e de o sută de ori mai plăcut şi util atunci când are în spate şi o cauză nobilă. Tocmai de asta ești invitat la o raită prin garderobele a cinci fashioniste, unde vor fi scoase la vânzare haine diverse și drăguțe, pentru a ajuta micuţii de la SOS Autism.

17:00. Lacul Lebedelor. Vino la un balet inedit în patru acte, dirijat fiind de Svetlana Popov. Libretul: Vladimir Berghicev şi Vasilie Gheltzer. Coregrafia: Marius Petipa şi Lev Ivanov.

18:30. Premieră „Pasărea albastră”. Vino la premiera unui spectacol inedit, „Pasărea albastră” de Maurice Maeterlinck, în regia Antoninei Dobroliubova ( Sahalin, Rusia).

19:00. Cutia Neagră. Un spectacol autentic despre influența, dependența și obsesia erei digitale în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Piesa se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său.

ZUGO îți urează un weekend de poveste!

Articole asemănătoare

Back to top button