fbpx

Eurodeputatul Siegfried Mureșan: Summitul CPE a arătat importanța R. Moldova pentru securitatea întregii Europe

Summitul Comunității Politice Europene a fost un succes, fiindcă a arătat importanța Republicii Moldova pentru securitatea întregii Europe. Afirmația a fost făcută de eurodeputatul Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, comunică Moldpres.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, reuniunea CPE organizată ieri la Bulboaca de Republica Moldova a fost un succes.

„A fost un succes fiindcă a arătat importanța Republicii Moldova pentru securitatea întregii Europe. A fost un succes fiindcă a arătat încrederea de care se bucură președintele Maia Sandu și guvernarea de la Chișinău pe plan european. A fost un succes fiindcă toți liderii europeni care au participat au aflat mai multe lucruri despre Republica Moldova și au văzut dorința de integrare europeană. A fost un succes fiindcă s-a discutat situația din țară și din regiune, iar de acum încolo ne va fi și mai ușor să mobilizăm sprijin european pentru Republica Moldova”, a scris oficialul pe pagina sa.

Țara noastră a găzduit ieri Summitul CPE, care a întrunit circa 50 de șefi de state, prim-miniștri și înalți oficiali europeni.

Articole asemănătoare

Back to top button