fbpx

„Eu nu vreau să fiu Ministru al Sănătății”. Pediatrul Mihai Stratulat vorbește despre motivul pentru care a decis să se implice în politică

Pediatrul Mihai Stratulat a răspuns, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, tuturor celor care consideră că s-ar fi implicat în politică pentru că vrea să devină ministru. Acesta le-a explicat urmăritorilor de ce a decis să candideze pentru fotoliul de deputat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Stratulat a spus că și-a înaintat candidatura la alegerile parlamentare pentru a schimba sistemul medical din țară. Acesta a mai menționat că va accepta un post de conducere într-o instituție de stat doar în cazul în care va putea să aducă îmbunătățiri în domeniul medicinei în Moldova.

„Eu nu sunt persoană care aleargă după posturi sau fotolii, mie îmi este bine unde sunt, tot ce vreau eu să fac este să îmbunătățesc acest sistem, mai ales dacă vorbim de prematuri, nou-născuți și copii!!! Apropo, când am candidat la funcția de deputat în Parlament, la fel nu am candidat pentru fotoliu, să stau în opoziție și să-mi rod pantalonii de el! Am candidat pentru că am dorit să pornesc schimbarea în sistemul medical”, a scris pediatrul.

Amintim că Mihai Stratulat a participat la alegerile parlamentare din acest an pe listele circumscripției nr. 26, din partea Partidului Democrat.

Articole asemănătoare

Back to top button