fbpx

Ești în căutarea unui job? Participă la Târgul „Locuri de muncă în Moldova”

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), invită agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, disponibil pe platforma www.e-angajare.md, care se va desfășura în perioada 15-25 iunie 2022.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Invităm angajatorii să participe la acest tîrg, unde veți avea posibilitatea să selectați persoane potrivite pentru activitatea desfășurată. Data limită de înaintare a solicitărilor este 03 iunie 2022”, se arată în nota informativă a agenției. 

Criterii de selectare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatori care oferă locuri de muncă calificate cu salarii minime de 5000 lei/lunar. 

Modul de înregistrare a angajatorilor pentru participare la eveniment: Angajatorii vor completa  formularele „Informația despre companie”DOCX și „Formularul locului de muncă”DOCX, care vor fi expediate către subdiviziunile pentru ocuparea forței de muncă, pentru verificare și înregistrare, datele de contact le găsiți aici: https://anofm.md/ro/subdiviziuni 

Dacă sunteți persoană aflată în căutarea unui loc de muncă veți avea posibilitatea de a aplica direct pentru ofertele vacante propuse de angajatorii care solicită forță de muncă.

Menționăm că la această ediție a târgului on-line sunt invitați să participe cetățeni ucraineni care sunt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv angajatorii disponibili să angajeze cetățeni din Ucraina.

Tîrgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui tîrg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat la adresa web: www.e-angajare.md.

Pentru mai multă informație, contactați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM): https://anofm.md/ro/subdiviziuni sau Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-16:00).

Foto: anofm.md

Articole asemănătoare

Back to top button