fbpx

#EroulSăptămânii. O faptă bună în doar câteva secunde. Un copil din Bălți a oprit troleibuzul pentru a înapoia banii unei bătrâne

În fiecare săptămână, ZUGO scrie despre acei care reușesc să surprindă societatea în care trăim, despre oamenii care „sparg” unele stereotipuri și care demonstrează că faptele bune pot avea continuitate doar dacă dorim.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, îl prezentăm pe cel care a furat inimile deja a zeci de persoane și care ne-a convins că este un adevărat copil-erou. Această poveste este una mică, dar care cuprinde o mie de emoții.

Într-o zi obișnuită, într-o călătorie cu troleibuzul, o bătrânică a ajuns la destinația dorită și a coborât, continuându-și mai departe drumul. La ieșire, însă, probabil din grabă sau doar din neatenție, aceasta a pierdut în transportul public o sumă valoroasă de bani – 1500 de lei.

Au durat doar câteva secunde ca ușile să se închidă, troleibuzul să meargă mai departe, iar femeia să-și continuie mersul. În acest scurt timp, un băiețel, observând că pasagerei i-au căzut banii, fără să se gândească prea mult, a fugit într-un suflet către conducătorul vehicului pentru a-l ruga să oprească și să deschidă ușile.

Micuțul a luat suma de bani și a alergat pentru ca să ajungă la doamnă, căruia i-a restituit ceea ce îi aparținea. Martoră la întreaga scenă, o internaută a împărtășit cu oamenii povestea și emoțiile trăite.

„Acest copilaș este eroul meu de astăzi. Din buzunarul unei mătușe a căzut bani, iar acest suflețel a fugit după ea pentru a-i înapoia. Mai există și ceva frumos în lumea asta”, a mărturisit Marina Negara pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unor internauți, frumoasa întâmplare a avut loc în orașul Bălți, fiind vorba de un troleibuz local. Zeci de oameni au rămas impresionați de cele povestite și au susținut că copilul merită să fie premiat cu o diplomă, astfel încât să fie un exemplu pentru generația lui și nu numai. Potrivit lor, „cât mai există astfel de oameni, ţara mai are viitor!”.

Fii tu eroul de azi sau de mâine. Fă o faptă bună oricând ți se oferă ocazia!

Articole asemănătoare

Back to top button