fbpx

#EroiiSăptămânii. Luptă zi de zi pentru a dezvolta țara. Cine sunt tinerii din Moldova premiați în acest an pentru implicare și activism?

Gala Premiilor Naționale pentru Dezvoltarea Sectorului de Tineret a mulțumit și în acest an celor mai merituoși specialiștii care susțin, zi de zi, implicarea și creativitatea tinerilor din Republica Moldova. Așadar, în această săptămână, ZUGO a decis să ofere titlu de Eroii Săptămânii celor ce au numărat succesele la acest eveniment, datorită muncii depuse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizată an de an, Gala Națională și-a îndeplinit scopul și de această dată, prin recunoașterea meritelor lucrătorilor, organizațiilor, consiliilor și centrelor de tineret, care stimulează activităţile creative ale celor tineri.

Așadar, pentru cei care au mereu forța și dorința de a da valoare acestui sector și de a se implica în dezvoltarea lui, Guvernul Republicii Moldova a ținut să le mulțumească, pentru a-i ambiționa să creeze și mai departe lucruri frumoase pentru tineri.

Cei care au primit cele mai importante titluri sunt: Ana Butucel, din comuna Ciorescu și care a primit numele de „Specialist de Tineret al anului 2018 din cadrul APL de nivelul I”, și Victor Gherman, de la Consiliul Raional Orhei, premiat cu același titlu de nivelul II.

Un alt premiu oferit în acest an a revenit specialistei Nonna Mihalcean, de la Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT”, fiind câștigătoare la categoria „Lucrătorul de tineret al anului 2018”.

„Mă implic în domeniu dat încă din universitare, din momentul când am început experiența de simplu voluntar, după care – coordonator de voluntari și uite că din 2012 activez la Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT”, din Bălți.

La început eram coordonator al departamentului, din 2015 – director și inițiatoare, fondator la primul spațiu de socializare si dezvoltare personală „Anticafeneaua din Balți”. La Gala de anul acesta am depus dosarul pentru a treia oară. La primele două încercări am luat mențiune, iar acum premiul cel mare.

Evident, am rămas fără cuvinte, pentru că deja nu mă mai așteptam la ceva mai mult. Însă, se pare că, activitatea pe care o fac a lăsat o urmă frumoasă, pentru care am ridicat trofeul, iar acest lucru este foarte îmbucurător pentru mine”, a mărturisit Nonna pentru ZUGO.

Pentru meritele frumoase, efortul depus cu tot sufletul și munca de ani de zile, Guvernul le-a mulțumit participanților prin laude, diplome, trofee, dar și premii bănești.

Astfel, ZUGO le urează felicitări oamenilor ce dau importanță majoră celor care sunt o resursă vitală pentru dezvoltarea țării noastre – tinerii. Atât cei care s-au clasat pe locul I sau II, cât și cei care au luat Mențiuni, merită toate cuvintele frumoase și tot sprijinul de a continua parcursul pe care-l au.

Și tu poți fi un Erou! Astăzi este o zi potrivită pentru a face o faptă bună!

Articole asemănătoare

Back to top button