fbpx

Emoționat de reacția moldovenilor. Ambasadorul UE la Chișinău a participat la Adunarea „Moldova Europeană”

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Janis Mazeiks, a fost prezent la Adunarea „Moldova Europeană”, organizată de președinta Maia Sandu, cu scopul de a reafirma hotărârea poporului moldovenesc de a se orienta către valorile europene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Janis Mazeiks a fost mișcat de călduroasa primire oferită de către public mesajului de susținere transmis de Roberta Metsola, președintele Parlamentului European. Ambasadorul a împărtășit impresiile sale pe rețelele de socializare, subliniind importanța și impactul acestui eveniment pentru consolidarea parcursului european al Republicii Moldova.

Emoționant să asist la Marea Adunare Națională convocată de președinta Maia Sandu pentru a reafirma alegerea europeană a poporului moldovenesc! Mii de oameni, sute de steaguri ale Uniunii Europene și Moldovei. De asemenea, emoționant să văd primirea de către public a mesajului de susținere al Robertei Metsola, președintele Parlamentului European”, a scris Janis Mazeiks.

Menționăm că președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a susținut un discurs în fața cetățenilor moldoveni în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), ieri, 21 mai.

Oficiala și-a început discursul în limba română: „Dragi cetățeni ai Moldovei, dragi europeni! Europa este Moldova, Moldova este Europa”.

Articole asemănătoare

Back to top button